Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

24 karátos arannyal teljes felületén bevont, térbeli rózsákkal ékesített- királyi - kávés teás készlet


lampakep_309.jpg

Tegyen ajánlatot!

24 karátos arannyal teljesfelületén bevont, térbeli-aranyozott rózsákkal díszített, lélegzetelállítóan elegáns és ragyogó

kávés teás készlet.

A készlet áll: 4 db. nagyobb kávéscsésze 7 cm magas . 4 db. alátét tálka. 1 db. nagyméretű kiöntő tetővel 25 cm magas (kanna). 1 db. cukortartó tetővel 14 cm magas. 1 db. tejkiöntő 12 cm magas (fogganytyúja javított, fotóztam).

A készlet többi darabja 100%-ig eredeti, nem javított, hibátlan és tökéletesen gyönyörűséges és ragyogó műtárgy. Leendő és nagyon szerencsés gazdája több mint műtárgyat, több mint szépséget, több mint tökéletes mesterművet mondhat magáénak.

E műtárgy megjelenése annyira fenséges (királyokhoz illő), hogy minden tekintetet azonnal magához vonz, mindenkit azonnal lenyűgöz vagy rabulejt.

A 4 darabos fotókon a baloldaliak természetes fényben (udvaron) készültek, a jobboldali fotók a szobában mesterséges fényben (is) készültek!

Ezt a csodálatos kávés teás készletet feltöltöm mégegyszer mert ebben a feltöltésben nem fértek el az összes fényképek, kérem nézze meg azt is!

Csak irigyelhetem a szerencsést akinek lakását ékesíteni fogja.

Nem írtam árat, azt szeretném ugyanis, hogy e kivételes pompa találja meg leendő gazdáját.

Kérem tegye meg ellenállhatatlan ajánlatát! Az biztos, hogy csak örömét lelheti benne!

Ár: 
89 500 Ft
Telefon: 
+3688 481 931
Település: 
Balatonkenese

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon