Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

teljesen felujitottKredenc, régi konyhaszekrény

dsc_0021.jpg

Szerető gazdáját keresi ez a frissen felújított kb. 60 éves konyhai kredenc. Napjainkban nagy divatjukat élik a régi, még alaposan elkészített, masszív bútorok, melyek különös meleg hangulatot visznek egy modern lakásba is. Sajnos meg kell válnom tőle, pedig teljesen úgy készült, mint ahogyan az ember saját magának készít valamit. A felújítása során alkatrészeire lett bontva. Hosszadalmas csiszolás és javítás után került rá kívül és belül is a manapság egyre inkább teret hódító krétafesték, mely 100%-ban környezetbarát. Felülete, hogy minél inkább bírja a használatot, lakkozva lett selyemfényű, szintén oldószer mentes egészségre ártalmatlan lakkal. Gombjai üveg kristályok, nem műanyag! Nagyon mutatós igazi különlegesség. Ékes dísze lehet egy étkezőnek, de el tudom képzelni egy akár egy vendéglátó helyen is. Remélem új gazdája épp úgy fogja szeretni, mint én, mert ennek a bútornak lelke van.

Tovább olvasom »


Régi teljesen felújított rombusz mintás fotel eladó

fenykepek-0594.jpg

2 db ritka régi teljesen felújított rombusz mintás fotel eladó. Ajánlott extra vagáns lakás kiegészítőjének.
I.á.: 90 ezer ft/db.
Érd.:06304348264

Tovább olvasom »


Biedermeier szekrény

dscf1931_resize.jpg

Biedermeier akasztós egy polcos szekrény

Felújított állapotban eladó

méret 167x102x50 cm

Tovább olvasom »
 

teljesen felujitott, art deco asztal a 30's evekbol,. fekete, magasfenyu

0tukan.jpg

teljesen felujitott, art deco asztal a 30's evekbol,. fekete, magasfenyu, budapesti bemutatoterembol. ara 80.000,-Ft. a gyujtemeny tovabbi darabjai itt: http://picasaweb.google.hu/wopdeli/Antik02#

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon