Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

szobrokcsont figurák , maszkok, szobrok, erotikus táblák

dscf2566.jpg

csont figurák 4db,
maszkok6db
szobrok 1db,
erotikus táblák 4db

nagyon szépek régiek, és eredetiek
csak igényeseknek, és komoly érdeklődőknek

Tovább olvasom »


A bronz

A bronz vörösréz és ón ötvözete. Az első fémek közé tartozik, amit a kőkorszakot követően használt az emberiség: szerszámokat és más eszközöket - szekercéket, késeket, talán ekéket, rituális tárgyakat, edényeket, ékszereket, kardokat — készítettek belőle. A bronzot öntéssel vagy kovácsolással lehet formázni. Meglehetősen drága fém, mert mind a két nyersanyag ritka. A bronzkorszak kezdete az i.e. 3. évezredre tehető; színhelye az Égei-tenger környéke és a közeli ázsiai területek. Az i.e. 2. évezredben terjedt át Európa középső, majd nyugati régióira. Afrikában nem volt bronzkorszak.

Tovább olvasom »


Pároszi porcelán

Földpáttal készült, irizálatlan, finom szemcséjű, sima felületű, selymes fényű fehér porcelán, illetve sz ebből formázott tárgy. Felülete a páreszi márványéra emlékeztet, ezért márványszobrok év büsztök utánzására használták e 19. században.

Tovább olvasom »


Biszkvitporcelán

Egyszer égetett, mázatlan porcelán, mely pontosan adja vissza a formálás részleteit, Textúrája a fehér márványéra emlékeztet, felülete matt és porózus. Figurák és mellszobrok készítésére használják.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése