Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

Szent képMária kisdeddel olajfestmény

abfb4514-ab08-4015-911d-0845ac8c638f.jpeg

A kép a XIX. század vége fele készülhetett. Jó állapotban van, csak a keretnek vannak kisebb hibái. Ismeretlen művész alkotása. Mérete: 120x60cm. Kérésre tudok küldeni jobb minőségű fotókat. Ide sajnos ez a legjobb felbontás, amit engedett feltölteni a rendszer. A kép történetét szívesen elmesélem.

Tovább olvasom »


Lucas Cranach: Mária gyermekével

18.mariagyermekevel.jpg

Festmény adatai:
nyomat
16x12 cm

Érdeklődni hétköznap 9:00-17:00 között az +3616075364-es telefonszámon vagy e-mailben a nexhudkft@gmail.com címen legyenek szívesek.

Tovább olvasom »


Antik olajfestmény pár

kepeladas.jpg

Családom hagyatékából, rendelkezem két darab, kb 110x90 cm-es olajfestménnyel, amelyek valószínűleg karton anyagra vannak festve, de lehet hogy feszített vászon, a festmények hátoldala deszkázott. A két festmény régi családi örökségből származik. A festmények állapota hibátlan, koruk kb. 250 éves.

Kérek mindenkit csak akkor érdeklődjön, ha a vásárlást komolyan is gondolja.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon