Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

pohárszékPohárszék kisbútor 1935-ből

poharszek-nagy-karoly-02.jpg

Eladó egy 1935-ben készült egyedi pohárszék. A hatszögletű bútor egy asztalos mestermunkája. A kisbútort fafaragások és intarziák tarkítják, tetején egy fáklyát tartó női alak faszobra található. A bútor felső része teljesen üvegezett, az alsó intarziás kivitelű. Mindkét rész önállóan nyitható.

A pohárszék teljes részletességgel megtekinthető az alábbi oldalon: http://poharszek.sbs.hu/poharszek.html
Kérem, csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.

Tovább olvasom »


Pohárszék

A Pohárszék
A pohárszék a XV. századtól megtalálható bútordarab, amely alapvetoen poharak tárolására szolgáló, lábakon álló kisbútor. A pohárszék a századok folyamán megtalálható volt az otthonokban egészen a XX.századig.

Bovebben: http://poharszek.sbs.hu

Tovább olvasom »


Credenza - kredenc

Olasz szó, mely "D" alakú pohárszéket jelent. Hosszú, mindkét oldalán nyitott tároló- vagy vitrinpolcos edényszekrény. Angliában különösen a Viktoriánus korban kedvelték.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése