Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

kredencKredenc, régi konyhaszekrény

dsc_0021.jpg

Szerető gazdáját keresi ez a frissen felújított kb. 60 éves konyhai kredenc. Napjainkban nagy divatjukat élik a régi, még alaposan elkészített, masszív bútorok, melyek különös meleg hangulatot visznek egy modern lakásba is. Sajnos meg kell válnom tőle, pedig teljesen úgy készült, mint ahogyan az ember saját magának készít valamit. A felújítása során alkatrészeire lett bontva. Hosszadalmas csiszolás és javítás után került rá kívül és belül is a manapság egyre inkább teret hódító krétafesték, mely 100%-ban környezetbarát. Felülete, hogy minél inkább bírja a használatot, lakkozva lett selyemfényű, szintén oldószer mentes egészségre ártalmatlan lakkal. Gombjai üveg kristályok, nem műanyag! Nagyon mutatós igazi különlegesség. Ékes dísze lehet egy étkezőnek, de el tudom képzelni egy akár egy vendéglátó helyen is. Remélem új gazdája épp úgy fogja szeretni, mint én, mert ennek a bútornak lelke van.

Tovább olvasom »


Eladó örökségből származó régi kredenc.

p1150670.jpg

Eladó egy örökségből származó régi kredenc. Állapota hibátlan, belső polcok, üvegek teljesen rendben. Nagyon praktikus az elosztása.
Egyszer volt már festve, hozzá értők kezek csinálták.
Hogy milyen fajta és mikori, sajnos nem tudom, de hozzáértőknek ez biztos nem akadály.
Abszolút tökéletes lehet DIY bútorosoknak is.
Ha nem veszem fel a telefont, mindenképp visszacsörgök később, de pici babával vagyok. :)

Tovább olvasom »


Századeleji kredenc (konyhabútor) garnitúra

036.jpg

Századeleji kredenc (konyhabútor) garnitúra

Eladó a képen látható kredenc a hozzátartozó ládával, kis ládával, és két db sámlival. (Felárért a hozzátartozó asztal is vihető.) A bútorok festése kopott, piszkos, csiszolást és újrafestést igényel és a kulcslyukakba való kulcsok nincsenek meg, a bútoroknak más hibájuk nincs.

A kredenc kb 2 m magas és 130 cm széles.

A nagy láda kb 80 cm magas, 65 cm széles és 1 m hosszú.

A kis láda 30 cm magas, 30 cm széles és 47 cm hosszú.

Tovább olvasom »


Antik konyhaszekrény porcelán fűszertartó fiókokkal eladó!

img_8606kis.jpg

Antik konyhaszekrény porcelán fűszertartó fiókokkal eladó!

Két részes eredeti antik konyhaszekrény (kredenc) porcelán („Gránit”) fűszertartó fiókokkal, 2 evőeszköz fiókkal, kihúzható gyúródeszkával; alul polcos edénytároló, felül az üvegezett ajtók mögött a jobb oldali tér szintén polcozott.

Tovább olvasom »


Konyha kredenc eladó

dscn1719.jpg

1930ban készült konyha kredenc reális áron eladó,kicsit restaurálásra szorul de massziv.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon