Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

ItáliaERNESTINE (Solerno, Italia 1953 junius) szignalt asztali lampa

asztalilampa.jpg

ERNESTINE 1953.06.03 -an kezzel keszult asztali lampa (gyari es kezi szignalt) eladasi@110.000,- Ft (EUR 400,-) , piaci ara USD 1190.75,- = 260.000,-Ft)
http://dev.racine.ra.it/virtual/ceramiche_faenza/article.php?sid=1037 valamint

http://thedesignersfloor.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=16&flypage=flypage.tpl&product_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

a gyujtemeny tovabbi darabjai megtekinthetoek itt:http://picasaweb.google.hu/wopdeli/Antik02#

Tovább olvasom »


Pietra dura

Olasz kifejezés, a berakás igen költséges változata, melynél különféle, színes féldrágaköveket használnak. Itáliában a 17. század elején tökéletesítették.

Tovább olvasom »


Reneszánsz kori

Korszak és stílus Itáliában a 14. század elejétől a 16. század végéig. Formavilágát ókori motívumok - akantusz, virágfüzér, girland felhasználása jellemezte. A stílus s 19. században ismét újjáéledt a neoreneszánsz formájában.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon