Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

feketeVörös és fekete 1952-ből - Henri Beyle Stendhal: Vörös és fekete

stendhal_voros_es_fekete.gif

Gyűjtőknek ajánlott 1952-es kiadás, 1953. október 22-ei "Rózsa János honv. kiváló munkájáért" bejegyzéssel. Viseltes, de ritka példánya Stendhal világhírű regényének magyar kiadásaiból.
Állapot: erősen használt, viseletes kötet.

Tovább olvasom »


Válkendó

valkendo_brna.jpg

Eladó barna vállkendó.

Tovább olvasom »


teljesen felujitott, art deco asztal a 30's evekbol,. fekete, magasfenyu

0tukan.jpg

teljesen felujitott, art deco asztal a 30's evekbol,. fekete, magasfenyu, budapesti bemutatoterembol. ara 80.000,-Ft. a gyujtemeny tovabbi darabjai itt: http://picasaweb.google.hu/wopdeli/Antik02#

Tovább olvasom »


art deco 'rhino', nikkelezett, fekete, magasfenyu fa talapzaton

1rhino.jpg

30's evekben keszult rhino, nikkelezett fem, fa talapzaton, remek iparos munka. ara 150.000 Ft, budapesti bemutatoterembol. a gyujtemeny tovabbi darabjai:http://picasaweb.google.hu/wopdeli/Antik02#

Tovább olvasom »


Bazaltáru

Különösen kemény, finom szemcséjű, fekete, Wedgwood-féle kőcserép, melyet csak csiszolókoronggal lehet megmunkálni. A felületnek finom dörzsöléssel matt fény adható.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon