Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

antik játékokDer kleine grossblock baumeister TYP 2 játék

dscf0700.jpg

Kiadó Információ: Plaspi 1970
312 darab keletnémet épület építészeti készlet eredeti színes képekkel illusztrált dobozban. A színes darabokat lehet összeszerelni a többszintes épületek-, szálloda, hidak, stb a tipikus DDR épület stílusa a 1970-es években. Tartalmaz használati utasítást 6 oldal német, angol, lengyel, csehszlovák és orosz.
KÉP:http://www.westsidewowquestek.eoldal.hu/img/original/35/dscf0699.jpg

Tovább olvasom »


Régi játékok restaurálása

Régi, antik játékok, retro játékok szakszerű felújítása.Komplett babaházak, baba bútorok és kiegészítők restaurálása, másolatok készítése új anyagból. Mindenféle esztergályozott és faragott gyermekjátékot elkészítek rajz, minta vagy épen maradt játékdarab után. Postai utánvéttel szállítok, de különleges esetekben, nagy érték esetén szgk.szállítás is megoldható. Az ár minden esetben megegyezés tárgya.

Tovább olvasom »

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon