Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

PHILIPS 304A Pajtás - Csöves rádió!


dscf5768_resize.jpg

Eladó egy Philips 304A Pajtás típusú elektroncsöves rádió a képeken látható állapotban. A készülék működik, nekem néhány adót sikerült fognom vele. A tápkábel és a hátlapja sajnos nem az eredeti, de pontosan illeszkedik.
Egyébként jó állapotban van, egy átvizsgálás, beállítás esetleg rá férhet. A doboz korához képest szép, apró hibák előfordulhatnak, melyek esztétikailag elfogadhatóak, mély sérülés nincs.

3+1 csöves, hathangoltkörös, kéthullámsávos (R-K), váltóáramú hálózati kisszuper vevőkészülék permanens dinamikus hangszóróval, bakelit oldalfalú fadobozban. Gyártási Év: 1947-1949
Csövek: ECH21; ECH21; ECL21; AZ1
További képeket kérésre emailben tudok küldeni! Súly és méret miatt személyes átvétel javasolt Pécsett, esetleg futárszolgálat még szóba jöhet.

Érdeklődni emailben!
Több eladó elektroncsöves rádiót találsz a termékeim közt, nézd meg, ha érdekel.

Ár: 
9 500 Ft
Telefon: 
+3630
Település: 
Pécs

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon