Jelentkezzen be a hirdetés feladáshoz

Régi bútorok

Régi bútorok

A Seuso kincsek

Seuso kincsek

A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk.

A Ming porcelán

A Ming porcelán

55 cm magas bronz spiáter paripa szobor. Olcsó! Gigantikus! káprázatos!


lampakep_735.jpg

Ez, szinte ingyen van! Gondold meg, 55 cm magas, 6 Kg-os fém paripa! Pláne ilyen részletgazdag és pompázatos!

Az aukció tárgya: 1 darab elképesztően impozáns méretű (55 cm magas), rendkívül aprólékossan és valósághűen kidolgozott, gyönyőrűségessen szép, bronz-spiáter ágaskodó paripa szobor fa talapzaton, kifogástalan minőségben állapotban.

A "bronz-spiáter" jelen esetben annyit tesz, hogy réz és különféle fémek ötvözetéből készült, bornzított fémszobor.

A paripa annyira impozáns és részletgazdagon élethű, hogy látványa minden képzeletet felülmúlóan káprázatos!

A szobor eredetét nem ismerem mert adósság kiegyenlítése felyében kaptam. Véleményem szerint a szobor a szó általános értelmében nem tiszta bronz hanem réz és különféle fémek ötvözete, mely bronzítva lett (bronz spiáter).

Méretek:

Magasság: 55 cm!!

Hosszúság: 45 cm!!

Szélesség: 24 cm!!

A paripa állapota 100%-ig tökéletes, hibátlan és karcmentes, rendkívül újszerű, mondhatnám, hogy új, de nem én vettem hanem mint fentebb írtam kaptam.

E káprázatos és tekintélyt parancsolóan gyönyőrűséges műtárgy, minden nappali, előszoba, váróhelyiség, íróasztal, kandalló, méltó és szemetgyönyörködtetően egyedi - fenséges - kiegészítője - dísze - lehet, jelen esetben "bagatel" áron, nem 200-300 ezerért ,csak pici töredékéért!

Az árat azért ennyire bagatel összegben szabtam meg mert mint fent írtam, tartozás kiegyenlítése felyében kaptam, ez az összeg az az összeg.

Ne habozzon, ez, ajándéknak mondható!

Postán, 100%-ig biztonságos csomagolásban küldöm, postaköltség 2400 Ft.

Ár: 
49 999 Ft
Telefon: 
+3688 481 931
Település: 
Balatonkenese

Hírdetések

Régi órák gyűjtése

Régi órák gyűjtése

Régiség lexikon

Régiség lexikon